Despre noi

  • 0+

    Servicii prestate

  • 0+

    Clienți mulțumiți

  • 0+

    Ore lucrate

5.0

Recenzii

Alege profesioniștii, alege caliatea!

𝗠𝗼𝗻𝘁𝗮𝗺 𝘀𝗶 𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝗺 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝘁𝗶𝗽 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝗮𝗺 𝗮𝘂𝘁𝗼!

New Glass Roman este un proiect de suflet care a prins viață în primăvara anului 2020 și care are în centrul atenției pasiunea noastră deosebită - mașinile. Pentru că piața automobilelor este într-o continuă creștere, noi am transformat un vis în realitate punând bazele unei companii cu servicii profesionale de repararații si montaj parbrize auto, lunete, geamuri laterale și servicii de folieri geamuri auto, care să le vină în ajutor tuturor iubitorilor de mașini.

Într-un oraș în care posibilitățile de dezvoltare sunt limitate, noi am preluat inițiativa și am spart gheața oferind posibilitatea clienților în exclusivitate de a se bucura de serviciile auto necesare fără a se deplasa din confortul locuinței lor. Astfel, am introdus serviciul de schimbări parbrize la domiciliu, oriunde pe raza municipiului Roman și în împrejurimi. Ne asigurăm că sunt respectate toate măsurile de siguranță și vă asigurăm că veți beneficia de servicii de calitate și de rezultate mereu pe măsura așteptărilor, la prețuri avantajoase.

Pentru că mașina poate fi considerată un membru al familiei, oferim o atenție sporită la detalii și punem în aplicare doar tehnici sigure și moderne care ne oferă garanția unor rezultate optime în materie de reparații parbrize, montaj parbrize auto, montaj lunete și geamuri laterale, montaj parbrize utilaje.

Lucrăm în permanență cu cei mai buni furnizori de materiale și cu o echipă de profesioniști tânără și ambițioasă, deschisă către noi provocări și într-o continuă dezvoltare.

Clienții noștri sunt prietenii noștri!

Let Me Introduce

Our Company

La noi veți găsi întreg spirjinul de care aveți nevoie pentru a vă bucura din nou de confortul mașinii dumneavoastră în cel mai scurt timp. Răspundem cu entuziasm provocărilor și întrebărilor dumneavoastră la sediul nostru sau telefonic. Vă așteptăm cu mare drag!

World's Leading Industry
Corporation

47years of experience